بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
الى كل اخواتى وحبايبى الحلوين اعضاء وزوار النهارده جيبالكم كيفيه عمل الفتة المصريه بالخل والثوم فى البيت خطوة بخطوة خطوات الاعداد و التجهيز و التحضير لتلك النوع بكل بساطة مع صورة نهائية لشكلها قبل التقديم و اليكم الطريقة يارب تنال اعجابكم
حمصي العيش في الفرن ، رشيه بملعقتين زيت و ملح و فلفل و شوية بودرة ثوم .الطريقة دي احلى بكثير من التحمير و العيش بيكون طعمه رائع واللحمة اسلقيها دايماً بعد ما تغلي المية مع بصلة مقطعة اربعة قطع، حبهان و مستكة وورق لاورو ، شوية فلفل اسود و جوزة الطيب و مكعب مرق لحم .
ساعتها بس اسقطي اللحمة ، و اتركيها لحد ما تستوي خالص .
الصلصة : دقي راس ثوم حلو في الهاون كويس مع رشة ملح ، وصفريه في سمنة او زيت ، و بعدين ضيفي الصلصة و عصير الطماطم و اطفيها لما تغلي بالخل . تبليها بالملح و الفلفل و جوزة الطيب قبل متزودي المية و سيبيها تتسبك .والأرز المصري اسلقيه عادي بس انا بحب احط 2 قرنفل و 2 حبهان و ورقة لاورو و عود قرفة. بالطريقة دي الأرز بيطلع مبهر و ليه طعم شهي جداً.
و أخيراً رصي بقى العيش في الصينية و اسقيه بالمرق وحطي الرز و اللحمة ، واسقي الكل بالصلصة و بألف هنا وشفا أحلي طبق فتة .
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
الى كل اخواتى وحبايبى الحلوين اعضاء وزوار النهارده جيبالكم كيفيه عمل الفتة المصريه بالخل والثوم فى البيت خطوة بخطوة خطوات الاعداد و التجهيز و التحضير لتلك النوع بكل بساطة مع صورة نهائية لشكلها قبل التقديم و اليكم الطريقة يارب تنال اعجابكم
حمصي العيش في الفرن ، رشيه بملعقتين زيت و ملح و فلفل و شوية بودرة ثوم .الطريقة دي احلى بكثير من التحمير و العيش بيكون طعمه رائع واللحمة اسلقيها دايماً بعد ما تغلي المية مع بصلة مقطعة اربعة قطع، حبهان و مستكة وورق لاورو ، شوية فلفل اسود و جوزة الطيب و مكعب مرق لحم .
ساعتها بس اسقطي اللحمة ، و اتركيها لحد ما تستوي خالص .
الصلصة : دقي راس ثوم حلو في الهاون كويس مع رشة ملح ، وصفريه في سمنة او زيت ، و بعدين ضيفي الصلصة و عصير الطماطم و اطفيها لما تغلي بالخل . تبليها بالملح و الفلفل و جوزة الطيب قبل متزودي المية و سيبيها تتسبك .والأرز المصري اسلقيه عادي بس انا بحب احط 2 قرنفل و 2 حبهان و ورقة لاورو و عود قرفة. بالطريقة دي الأرز بيطلع مبهر و ليه طعم شهي جداً.
و أخيراً رصي بقى العيش في الصينية و اسقيه بالمرق وحطي الرز و اللحمة ، واسقي الكل بالصلصة و بألف هنا وشفا أحلي طبق فتة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق