الصفحة الرئيسية

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Save on your hotel - www.hotelscombined.com
Save on your hotel - www.hotelscombined.com

women-youtube Headline Animator

شارك مع اصدقائك

برنامج المطبخ للشيف حسن وحلقة الاربعاء 15 فبراير 2012 وطريقة عمل تشيكن فرايدريز وسبايسى سى فود وأنجليش ترافيل يوتيوب كاملة

نشاهد اليوم

برنامج المطبخ

الذى يذاع على قناة الحياة 1 الحمراء

مع الشيف حسن

وميعادة الاربعاء والخميس الساعة الواحدة ظهرا

والجمعة الساعة 2.5 عصرا

و لشعبية الشيف حسن بتقديم ماكولات البيت المصرى من المتميزة بطعمها و الشرقية المتميزة برائحتها وخاصة الحلويات

نتابع عرض سلسلة برنامج المطبخ حسب المثل الشعبى المصرى المعروف

لمساعدة كل ست بيت فى عمل سفرة دائمة لاسرتها

و لان اسرع طريق الى قلب الرجل معدتة

و لنبداء الحلقة الفريدة من نوعها و رائحتها و طبعا طعمها

شارك الخبر مع أصدقائك على توتير والفيس بوك وجوجل + 1 من أعلى الصفحة

برنامج المطبخ للشيف حسن وحلقة الاربعاء 15 فبراير 2012 وطريقة عمل تشيكن فرايدريز وسبايسى سى فود وأنجليش ترافيل يوتيوب كاملة

تشيكن فرايدريز:

15 مل زيت سمسم -- عدد6 كرات مفروم+ مكعبات -- 450 جم صدور فراخ مكعبات -- 60 مل صويا صوص -- 2 عدد جزر مكعبات -- 1 عدد كرفس مكعبات -- 1 عدد فلفل أحمر مكعبات -- 175 جم بسلة خضراء -- 100 جم ذرة حلوة -- 275 جم أرز بسمتي -- 2 عدد بيض

سبايسي طاي سي فود:

200 جم حبار -- 500 جم سمك فيليه -- 25 مل زيت ذرة -- 4 عدد كرات برونيز -- 2 عدد ثوم مفروم -- 50 جم عجينة كاري أخضر -- 2 عدد عشب ليمون -- 25 جم عجينة جمبري -- 500 مل لبن جوز هند -- 200 جم جمبري كبيرمقشر -- 12 عدد بلح البحر -- 8 عدد ورق ريحان مفروم

إنجليش ترافيل:

250 جم إسبونج فانيليا -- 150 جم خوخ كمبوت مكعبات -- 50 جم عين جمل -- 500 مل ماء مغلي -- 2 عدد باكو جيلي فراولة (بستري كريم) -- 250 مل لبن -- 1 عدد أصفر بيض -- 25 جم كاستر بودرة -- 65 جم سكر -- 2 جم فانيليا -- 300 جم كريمة مخفوقة -- الديكور: فراولة ، خوخ ، كورنيه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق