كل اللى هتحتاجية فى WOMEN-YOUTUBE وبس هتلاقيه : المطبخ وأشهى الأكلات والحلويات لجميع الشيفات ، قسم العرائس وتجهيزها ، الاهتمام بالبشرة والشعر والجسم والأظافر ، لفات طرح وعبايات وأرقى الأزياء للمحجبات ، المكياج وأنواعة وطرقة ، الأزياء والموضة للبنات والشباب والأطفال ، أشيك الديكورات والأثاثات للمنازل والفيلات ، قصات وتسريحات الشعر وأجدد الوان الصبغات ، فن الأتيكيت والذوقيات وتزيين المائدة وتنسيق الزهور....... مش هتقدر تغمض عينيك
women-youtube Headline Animator
برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا تقديم منى عبد الغنى ومفيدة شيحة قناة CBC الاثنين 16 ابريل 2012 يوتيوب كاملة
نشاهد اليوم برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا
تقديم منى عبد الغنى ومفيدة شيحة
على قناةCBC
يوتيوب كاملة
قناة CBC بث المباشر
البث الحي لمركز تليفزيون العاصمه
اتمنى مشاهدة ممتعة
شارك الخبر مع اصدقائك على الفيس بوك و تويتر و جوجل +1 من اعلى الصفحة
و نبدا
برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا تقديم منى عبد الغنى ومفيدة شيحة قناة CBC الاثنين 16 ابريل 2012 يوتيوب كاملة
الستات مبيعرفوش يكدبوا - CBC-16-4-2012
الفقرة الاولي
دردشة
الفقرة الثانية
نستضيف الفنانة رانيا يوسف في حلقة خاصه بمناسبة شم النسيم
الفقرة الثالثة
نستضيف فرقة وسط البلد في حلقة خاصه بمناسبة شم النسيم
الفقرة الرابعة
الستات مبيعرفوش يطبخوا مع الشيف محمود وهيعملنا النهارده سلطة رنجه بالبصل الاخضر - سمك سردين بالاعشاب والليمون
الستات مبيعرفوش يطبخوا -سلطة رنجه - سمك سردين بالاعشاب
الشيف محمود هيعملنا النهارده سلطة رنجه بالبصل الاخضر - سمك سردين بالاعشاب والليمون
الاكله الاولى سلطة رنجه بالبصل الاخضر
المقادير
رنجه مخليه
عصير ليمون
ملعقتين طحينه
خص كابوتشا
جرجير
زيت زيتون
طماطم
ثوم مفروم
خيار
بصل اخضر
عيش بلدى للتقديم
الطريقه
نقطع الخص والجرجير ونضعهم فى بوله ثم نضع عليهم الطماطم المكعبات والخيار والبصل الاخضر ثم نضع عليه قليل من عصير الليمون وزيت الزيتون ثم نرش عليهم رشة ملح ونقلبهم جيدا ثم نضعهم فى طبق التقديم ثم نضع الرنجه بعد تقطيعها فى بوله اخرى ونضع عليها الطحينه وعصير الليمون وزيت الزيتون ثم نقلبهم جيدا ثم نضعها على وجه طبق السلاطه ونقدب بجانبها العيش البلدى وبالهنا والشفا
الاكله الثانيه سمك سردين بالاعشاب والليمون
المقادير
سمك سردين
روزمارى
زعتر اخضر
ريحان مفروم
عصير ليمون
ملح فلفل
زيت زيتون
ثوم مفروم
الطريقه
نضع فى بوله الزعتر والروزمارى والريحان مع الثوم المفروم وقليل من الملح والفلفل ثم نضع قليل من زيت الزيتون وعصير الليمون ثم نبدا بحشو السمك واحده واحدا ونرصهم فى بايركس ثم نضع على الوجه باقى عصير الليمون ورشه من زيت الزيتون ويمكن تزيين الوجه بالطماطم الشرائح ثم ندخلها فرن ونتركها لمدة نصف ساعه ونقدمها ساخنه وبالهنا والشفا
الستات مبيعرفوش يكدبوا -أغنية بنزين
نستضيف فرقة وسط البلد في حلقة خاصه بمناسبة شم النسيم - اغنية بنزين
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق