الصفحة الرئيسية

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Save on your hotel - www.hotelscombined.com
Save on your hotel - www.hotelscombined.com

women-youtube Headline Animator

شارك مع اصدقائك

برنامج المطبخ للشيف حسن وحلقة الاربعاء 14 مارس 2012 وطريقة عمل الخرشوف المحشي - موساكا - بيش باي تارت يوتيوب كاملة

نشاهد اليوم

برنامج المطبخ

الذى يذاع على قناة الحياة 1 الحمراء

مع الشيف حسن

وميعادة الاربعاء والخميس الساعة الواحدة ظهرا

والجمعة الساعة 2.5 عصرا

و لشعبية الشيف حسن بتقديم ماكولات البيت المصرى من المتميزة بطعمها و الشرقية المتميزة برائحتها وخاصة الحلويات

نتابع عرض سلسلة برنامج المطبخ حسب المثل الشعبى المصرى المعروف

لمساعدة كل ست بيت فى عمل سفرة دائمة لاسرتها

و لان اسرع طريق الى قلب الرجل معدتة

و لنبداء الحلقة الفريدة من نوعها و رائحتها و طبعا طعمها

شارك الخبر مع أصدقائك على توتير والفيس بوك وجوجل + 1 من أعلى الصفحة

برنامج المطبخ للشيف حسن وحلقة الاربعاء 14 مارس 2012 وطريقة عمل الخرشوف المحشي - موساكا - بيش باي تارت يوتيوب كاملة

الخرشوف المحشي:

6 عدد حبات خرشوف -- الحشو ( 25 مل زيتون -- 25 جم ثوم مفروم -- 100 جم بصل برونيز -- 100 جم لانشون -- 15 جم بقسماط -- 25 جم كابري مفروم -- 25 جم جبنة رومي مبشورة -- 1 عدد بيض مخفوق -- 50 مل زيت -- 50 مل عصير ليمون -- الصوص (4 عدد صفار بيض -- 2 عدد غلبة أنشوجة -- 10 جم مسطردة -- 20 جم عصير ليمون -- 125 جم زبدة سايحة .)

موساكا:

1 لتر زيت -- 2 عدد باذنجان رومي -- 25 جم ملح -- 4 عدد بطاطس شرائح -- 50 جم بريد كرامبل -- 50 جم زبدة سايحة -- 75 جم جبنة رومي مبشورة -- الحشو( 50 مل زيت -- 100 جم بصل برونيز -25 جم بقدونس مفروم -- 425 جم طماطم كونكاسية -- 50 جم صلصة طماطم - 10 جم زعتر -- 10 قرفة بودرة.

بيش باي تارت:

العجينة (175 جم دقيق -- 75 جم سكر بودرة -- 125 جم زبدة -- 50 جم لوز بودرة -- 2 عدد أصفر بيض -- 25 مل ماء ثلج) -- الحشو(1 عدد علبة خوخ كمبوت -- 100 جم مربى مشمش -- 25 جم عصير كريز) -- الصوص (400 مل لبن -- 8 عدد أصفر بيض -- 100 جم سكر -- 5 جم فانيليا -- 40 جم كورن فلور -- 40 جم عصير كريز)

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق