نشاهد اليوم برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا
تقديم منى عبد الغنى ومفيدة شيحة
على قناةCBC
يوتيوب كاملة
قناة CBC بث المباشر
البث الحي لمركز تليفزيون العاصمه
اتمنى مشاهدة ممتعة
شارك الخبر مع اصدقائك على الفيس بوك و تويتر و جوجل +1 من اعلى الصفحة
و نبدا
برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا تقديم منى عبد الغنى ومفيدة شيحة قناة CBC السبت 28 ابريل 2012 يوتيوب كاملة
الستات مبيعرفوش يكدبوا - CBC-28-4-2012
الفقرة الاولي
دردشة
الفقرة الثانية
نستضيف اليوم د.مني مصطفي الاستاذ بكلية العلوم بجامعة القاهرة في حوار عن ورم الثدي
الفقرة الثالثة
نستضيف اليوم المهندس حسين صبور رئيس جمعية رجال الاعمال في فقرة الصحافة
الفقرة الرابعة
الستات مبيعرفوش يطبخوا
أيمن هيعملنا فراخ على الطريقه الصينيه - أرز اسيوى فرايد رايز
الستات مبيعرفوش يطبخوا-فراخ صينيه - أرز اسيوى
الاكله الاولى فراخ على الطريقه الصينيه
المقادير
نصف كيلو صدور فراخ شرائح
ملعقتين صويا صوص
نصف فنجان اويستر صوص
زيت سمسم
اوراق كزبره خضراء
اوراق ريحان اخضر
بصله شرائح
100 جرام بروكلى
فص ثوم مفروم
فلفل الوان شرائح
كاجو للتزين
ملعقه هوت صوص
جنزبيل بودر
الطريقه
نضع زيت السمسم فى طاسه ثم نضع عليه البصل والثوم ثم نقلب قليلا ثم نضع البروكلى مع قليل من الجنزبيل ثم نقلبهم جيدا ثم نضع الفراخ مع الفلفل الالوان الشرائح ونقلب حتى تنضج الفراخ ثم نضع الصويا والاويستر ثم نضع الهوت صوص مع قليل من الماء ونتركها على النار قليلا ثم نضع الكزبره الخضراء والريحان الاخضر ونقدمها ونضع على الوجه كاجو وبالهنا والشفا
ارز اسيوى فرايد رايز
المقادير
كوب ارز بسمتى مسلوق
100 جرام بروكلى
نصف كوب بسله
3 حبات مشروم
2 بيضه
بصله مفرومه
فص ثوم مفروم
ملعقتين زيت سمسم
فلفل الوان مكعبات
نصف كوب ذره سكرى
ملعقتين اويستر صوص
ملعقتين صويا صوص
جنزبيل بودر
الطريقه
نضع زيت السمسم على النار ثم نضع البصل والثوم وعندما يذبل نضع الجنزبيل ثم نضع المشروم والبروكلى والبسله ونقلب جيدا ثم نخفق البيض ونضعه على الخضار وعندما ينضج نضع الارز ونقلب ثم نضع الاويستر صوص والصويا صوص ثم نضع الفلفل الالوان المكعبات ونضع الذره السكرى ثم يقلب جيدا ويقدم بجانب الفراخ وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق