الصفحة الرئيسية

بحث هذه المدونة الإلكترونية

Save on your hotel - www.hotelscombined.com
Save on your hotel - www.hotelscombined.com

women-youtube Headline Animator

شارك مع اصدقائك

برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا تقديم منى عبد الغنى ومفيدة شيحة قناة CBC الاربعاء 18 ابريل 2012 يوتيوب كاملة

نشاهد اليوم برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا تقديم منى عبد الغنى ومفيدة شيحة على قناةCBC يوتيوب كاملة قناة CBC بث المباشر البث الحي لمركز تليفزيون العاصمه اتمنى مشاهدة ممتعة شارك الخبر مع اصدقائك على الفيس بوك و تويتر و جوجل +1 من اعلى الصفحة و نبدا برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا تقديم منى عبد الغنى ومفيدة شيحة قناة CBC الاربعاء 18 ابريل 2012 يوتيوب كاملة CBC-الستات مايعرفوش يكدبوا-18-4-2012 لفقرة الاولي دردشة الفقرة الثانية نستضيف ثريا عبد الجواد أستاذ الاجتماع بجامعة المنوفية - رشا سمير الكاتبة الصحفية في حوار عن خلفة الولد الفقرة الثالثة نستضيف شرف امام سلامة مؤسس موقع النفايات الذهبية في حوار عن شراء قمامة المنزل الفقرة الرابعة الستات مبيعرفوش يطبخوا مع الشيف محمود وهيعملنا النهارده فراخ اسبانى - كفتة فراخ تيلاندى - فراخ بالافا من غانا الستات مبيعرفوش يطبخوا-فراخ اسبانى- تيلاندى- بالافا ‎الاكله الاولى فراخ اسبانى ‎المقادير ‎نصف كيلو اوراك فراخ ‎بصله مكعبات ‎فلفل رومى احمر مكعبات ‎شرائح سلامى ‎3 حبات طماطم ‎ملعقه بابريكا ‎زعتر اخضر ‎زيتون اسود ‎زيت زيتون ‎كوب ماء ‎الطريقه ‎نضع زيت زيتون فى الطاسه ثم نضع البصل واتلفلفل ثم نقلبهم جيدا ثم نضع اوراك الفراخ بعد تقطيعها ثم نتركها تاخذ لون ثم نضع البابريكا والملح والفلفل والسلامى ويمكن اضافة قليل من الشطه ثم نضع الزيتون مع الطماطم ثم نضع الماء بعد قليل من التقليب ثم نتركها على نار هادئه حتى تنضج وتقدم وبالهنا والشفا ‎الاكله الثانيه كفتة فراخ تيلاندى ‎المقادير ‎ربع كيلو فراخ مفرومه ‎فلفل احمر حار ‎قشر ليمون مبشور ‎ملح فلفل ‎فص ثوم ‎ملعقه كزبره خضراء ‎الطريقه ‎نضع كل المكونات مع بعض ثم نقلبهم جيداا ثم ناخذ منهم كور ونضعهم فى اسياخ ثم نضعهم فى طاسه تيفال بها قليل من الزيت ونبدا بتحميرهم حتى ياخذ اللون الذهبى ويمكن ان يقدم مع شرائح ليمون وبالهنا والشفا ‎الاكله الثالثه فراخ بالافا من غانا ‎المقادير ‎صدور فراخ مسلوقه ‎ملعقه زبدة فول سودانى ‎بصله مفرومه ‎كوب شربه ‎ملح فلفل ‎فلفل احمر مكعبات ‎سبانخ مفرومه ‎ملعقه زيت ‎سودانى محمص للتزيين ‎الطريقه ‎نضع الزيت مع البصل على النار ثم نضع الفلفل الاحمر ثم نضع عليهم قليل من الملح والفلفل ثم نضع صدور الفراخ ثم نضع عليهم زبدة الفول السودانى ونضع الشربه مع السبانخ ونتركهم على نار هادئه حتى يتجانس الخليط ثم نقدمه ونزينه بالسودانى المحمص وبالهنا والشفا الستات مبيعرفوش يكدبوا -اغنية - انتيكه نستضيف فرقة وسط البلد في حلقة خاصه بمناسبة شم النسيم الستات مبيعرفوش يكدبوا -اغنية - اه يالاللي الستات مبيعرفوش يكدبوا - اغنية -قل المليحه الستات مبيعرفوش يكدبوا -اغنية عم مينا والشيخ آمين

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق