كل اللى هتحتاجية فى WOMEN-YOUTUBE وبس هتلاقيه : المطبخ وأشهى الأكلات والحلويات لجميع الشيفات ، قسم العرائس وتجهيزها ، الاهتمام بالبشرة والشعر والجسم والأظافر ، لفات طرح وعبايات وأرقى الأزياء للمحجبات ، المكياج وأنواعة وطرقة ، الأزياء والموضة للبنات والشباب والأطفال ، أشيك الديكورات والأثاثات للمنازل والفيلات ، قصات وتسريحات الشعر وأجدد الوان الصبغات ، فن الأتيكيت والذوقيات وتزيين المائدة وتنسيق الزهور....... مش هتقدر تغمض عينيك
women-youtube Headline Animator
برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا تقديم منى عبد الغنى ومفيدة شيحة قناة CBC الاربعاء 11 ابريل 2012 يوتيوب كاملة
نشاهد اليوم برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا
تقديم منى عبد الغنى ومفيدة شيحة
على قناةCBC
يوتيوب كاملة
قناة CBC بث المباشر
البث الحي لمركز تليفزيون العاصمه
اتمنى مشاهدة ممتعة
شارك الخبر مع اصدقائك على الفيس بوك و تويتر و جوجل +1 من اعلى الصفحة
و نبدا
برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا تقديم منى عبد الغنى ومفيدة شيحة قناة CBC الاربعاء 11 ابريل 2012 يوتيوب كاملة
الستات مبيعرفوش يكدبوا - CBC-11-4-2012
الفقرةالاولي
دردشة
الفقرة الثانية
نستضيف - أيناس عبد الدايم رئيس دار الاوبرا
الفقرة الثالثة
نستضيف - ايناس عبد الدايم رئيس دار الاوبرا المصرية - المطربة وعد البحري
الفقرة الرابعة
الستات مبيعرفوش يطبخوا - الشيف محمود هايعملنا - بط بالخضار والمكسرات -طاجين ارز معمر بالحمام
الستات مبيعرفوش يطبخوا-بط بالخضار- ارز معمر بالحمام
الاكله الاولى بط بالخضار والمكسرات
المقادير
بطه سليمه
كوب كرفس فرنساوى
بصله كبيره مفرومه
3 حبات بطاطس مكعبات
2 حبايه جزر مكعبات3 ملاعق عصير ليمون
2 ليمونه مقطعه
4 فص ثوم
ملح فلفل
مكسرات اختيارى
جوزة الطيب
زعتر
ملعقتين زيت
كوب ماء
الطريقه
يتم خلط الخضار مع بعض ويتم اضافه الثوم المهروس معه ثم نضع البصل وقليل من الملح والفلفل وجوزة الطيب والزعتر ثم نضع ملعقتين الزيت ونقلبهم جيدا ثم نضعهم بداخل البطه ثم نفرش فى الصينيه ما تبقى من الحشو ونضع عليها البطه المحشيه ثم نضع كوب الماء ونغلفها بالسلفر ثم ندخلها فرن لمدة ساعه و نصف ثم نرفع عنها الغطاء لمدة نصف ساعه اخرى وتقدم عندما تاخذ اللون الذهبى وبالهنا والشفا
الاكله الثانيه طاجين ارز معمر بالحمام
المقادير
2 كوب ارز مصرى
2 كوب لبن
نصف كوب كريمه
ملعقتين زبده
فص ثوم
بصله مفرومه
جوز حمام مقطع
ملح فلفل
جوزة الطيب
الطريقه
نضع الزبده فى حله ونضع عليها البصل ثم نقلبه ونضع عليه الحمام ونشوحه جيدا ثم نضع عليه رشة من الملح والفلفل وجوزة الطيب وعندما يتشوح قليلا نضع عليه اللبن ونتركه يغلى ثم نضع الكريمه ثم نضع عليه الارز المغسول ثم نضعه فى الطاجين وندخله فرن بعد ان نضع على الوجه قليل من الزبده ثم نتركه فى الفرن متوسط الحراره حتى ينضج وياخذ اللون الذهبى ويقدم بجانب البط وبالهنا والشفا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق